OUTDOOR POTRAITURE | Rafeeda & Hadzlan

Posted February 6, 2009 by akmaladanan
Categories: Uncategorized

EVENT: RAFEEDA & HADZLAN WEDDING POTRAITURE
DATE: January 17th, 2009
VENUE: KLCC, KUALA LUMPUR
MISC: Jlh1750

Allrite, for the beginning, akmal nak share pasangan Rafeeda & Hadzlan. Mereka berasal dari Klang Valley nie jugak. Outdoor potraiture nie actually akmal dtg utk membantu saudara yus http://mattranggie.fotopages.com/ specially for him. Location potraiture mereka sangatlah best dan exclusive, di KLCC area. Bermula jam 5.30 ptg sehingga jam 8.30 mlm. Terasa sangat seronok shoot pasangan lan and feeda nie. Mereka sangat sporting. Cuaca hari tu juga sgt baik.Semua yang dirancang dapat dilaksanakan. Lan and feeda dah macam artis dah kat taman tue, ramai tourists yg ingin bergambar bersama.

3

2

Thanks to yus ajak akmal dtg tolong sama. Thanks pada lan and feeda, jugak kawan2 yg sgt sporting. Jugak kepada rakan2 photographer lain, tom, ajieb, nanba, and kerulala. OK lain kali kita berkerjasama lagi. Kepada pasangan pengantin baru… Selamat menempuhi hari yang indah bersama =)

Regrads,
Akmal Adanan, Photographer
+6012.7655.165

akmaladanan@yahoo.com
http://www.akmaladanan.com
http://akmaladanan.fotopages.com

Welcome to my new 2009 branding!!!

Posted February 6, 2009 by akmaladanan
Categories: Uncategorized

1

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera. Alhamdulillah, setelah lama berfikir dan menimbangkan sedalam-dalamnya, akhirnya akmal ambil langkah untuk maju sedikit ke hadapan. Lebih kurang 2 tahun akmal menggunakan http://akmaladanan.fotopages.com sebagai media utk akmal share hasil kerja photography kepada rakan-rakan, para pengantin dan juga saudara-mara yang disayangi. Jadi, pada hari ini akmal lancarkan nama baru untuk blog bergambar akmal. Insyaallah selepas nie, akmal akan share lagi gambar-gambar yang dapat akmal abadikan.

Semoga semua happy seperti selalu =)

Regrads,
Akmal Adanan, Photographer
+6012.7655.165

akmaladanan@yahoo.com
http://www.akmaladanan.com
http://akmaladanan.fotopages.com

Hello world!

Posted February 5, 2009 by akmaladanan
Categories: Uncategorized

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!